WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: Appbrowser bug?  (Read 3128 times)

Offline vinnie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1187
  • HandMace informatic works
Appbrowser bug?
« on: October 15, 2009, 10:19:49 AM »
In my usb install of microcore (on vbox) my appbrowser not updated
In chat kingd recommended this command "tce-fetch.sh info.lst && grep tint2 info.lst" as shown in the image.
If is search tint on the list is not find but i watch the list without any search the program is in list!



same thing for the iso tinycore



What do I have? curable?

Edit: this also happens to Xmahjongg but not for more older package like audacity for example
« Last Edit: October 15, 2009, 10:33:51 AM by vinnie »

Offline Kingdomcome

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: Appbrowser bug?
« Reply #1 on: October 15, 2009, 10:37:48 AM »
This brings up 2 possible issues.  1: The info file only contains the name of the app in the title field, that was laziness on my part, I apologize.  2: The search function in appbrowser does not search in the title field, could this feature be added to appbrowser?

Offline vinnie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1187
  • HandMace informatic works
Re: Appbrowser bug?
« Reply #2 on: October 15, 2009, 10:47:31 AM »
the 2° hypothesis is impossible, i search the text "openbox" present in the description of tint2 and dont find anything :/

Offline roberts

  • Retired Admins
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7361
  • Founder Emeritus
Re: Appbrowser bug?
« Reply #3 on: October 16, 2009, 01:45:11 AM »
Perhps you are a bit too fast on the trigger. The search function is updated once a day.
So newly posted extensions will appear in search function by next day.
10+ Years Contributing to Linux Open Source Projects.

Offline vinnie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1187
  • HandMace informatic works
Re: Appbrowser bug?
« Reply #4 on: October 16, 2009, 04:35:31 AM »
the search function does not take place locally?

Offline Kingdomcome

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: Appbrowser bug?
« Reply #5 on: October 16, 2009, 10:16:41 AM »
Perhps you are a bit too fast on the trigger. The search function is updated once a day.
So newly posted extensions will appear in search function by next day.

This is good info to know, thanks Roberts!  ;D