WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: running tiny core 14.0  (Read 3564 times)

Online Rich

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11267
Re: running tiny core 14.0
« Reply #30 on: March 13, 2024, 10:08:49 AM »
Hi lakesnative
I checked your account and it indicates you do
have permission to send PMs.

I see no reason for this.
Do you have an ad blocker or similar plugin?
Are you blocking cookies?

Maybe if you describe what's happening on the screen
as you try to send a message, someone can diagnose
the issue.

All you've said is it doesn't work for you. Details matter:
Any error messages?

Does the mouse pointer change shape when it passes
over the  Send message  button?

If you click the  Preview  button, does a preview of your
message show up at the top of your page?

If you want to send a PM to multiple members:
Enter a name in the  To:  field.
Press the enter key.
Enter another name in the  To:  field.
Press the enter key.
Or:
Enter a comma separated list in the  To:  field.
Press the enter key.

Offline lakesnative

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: running tiny core 14.0
« Reply #31 on: March 13, 2024, 10:49:12 AM »
Hi Rich.

I will try again.  Like I said I tried using two different web browsers.
It failed on both preview and post previously.

Seems like a pretty straightforward process,  but I will admit I don't usually send PM's online period.
Will let you know what error I get.

- Lakesnative -

Offline lakesnative

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: running tiny core 14.0
« Reply #32 on: March 13, 2024, 11:02:04 AM »
Rich,  Error message just says:  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.  More information about this error may be available in the server error log.

It's not a huge deal,  but I thank you for responding.

All I wanted to do was send you and CentralWare the little sample clip I made since I couldn't have made it without your help.
=)

https://www.youtube.com/watch?v=AThJfcWuIPg

- Lakesnative -

Online Rich

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11267
Re: running tiny core 14.0
« Reply #33 on: March 13, 2024, 02:30:17 PM »
Hi lakesnative
Error message just says:  The server encountered an internal error ...
That error has been with us for the last 3 years, but it's gotten a lot
better since CentralWare migrated the forum to a new server.

It's triggered by punctuation and words that are deemed malicious
in certain contexts. To keep things interesting, phrases that trigger
the error one day are accepted without incident another, and vice
versa.

If you want to know more, go to the search page:
https://forum.tinycorelinux.net/index.php
and enter this in the  Search for:  field including the quotes:
Code: [Select]
"The server encountered an internal error"You'll get about 20 results.