WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: "xfe" does not appear on WBAR! (TCL 11.1 x86_64-bit)  (Read 1593 times)

Offline xor

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1263
"xfe" does not appear on WBAR! (TCL 11.1 x86_64-bit)
« on: April 10, 2020, 09:13:32 AM »
"xfe" does not appear on WBAR! (TCL 11.1 x86_64-bit)

Offline GNUser

  • Wiki Author
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1378
Re: "xfe" does not appear on WBAR! (TCL 11.1 x86_64-bit)
« Reply #1 on: April 10, 2020, 09:25:50 AM »
I will fix that when I compile version 1.44. I'm just waiting for the developer to officially release it.

In the meantime, feel free to fix your copy of the extension. It's an easy fix:

1. Copy the xfe.tcz extension from your tce/optional directory to any directory of your choice

2. Extract the extension like this:
Code: [Select]
unsquashfs xfe.tczThis will produce squashfs-root directory

3. Put the icon you want in squashfs-root/usr/local/share/pixmaps/xfe.png

4. Put this line in squashfs-root/usr/local/share/applications/xfe.desktop:
Code: [Select]
X-FullPathIcon=/usr/local/share/pixmaps/xfe.png
5. Repack the extension:
Code: [Select]
mksquashfs squashfs-root/ xfe.tcz
6. Copy the new xfe.tcz to your tce/optional directory.

That's it.

Offline GNUser

  • Wiki Author
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1378
Re: "xfe" does not appear on WBAR! (TCL 11.1 x86_64-bit)
« Reply #2 on: April 10, 2020, 10:14:37 AM »
I don't know when developer will release 1.44. It could be later today, it could be never. Therefore, I re-submitted the 64-bit xfe extension with corrected .desktop files.