WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: Can't load git  (Read 1824 times)

Offline The-Bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Can't load git
« on: January 02, 2019, 08:38:21 PM »
After downloading git via the tce command line tool (Running on a headless pi via ssh, no gui),
Code: (bash) [Select]
tce-load -i git.tcz gives error
Code: (bash) [Select]
mount: mounting /dev/loop15 on /tmp/tcloop/git failed: Invalid argument
Edit: after a restart it gives
Code: (bash) [Select]
git is already installed but git -h gives
Code: (bash) [Select]
-sh: git: not founddf -h does not list git.
« Last Edit: January 02, 2019, 08:42:29 PM by The-Bob »

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14613
Re: Can't load git
« Reply #1 on: January 02, 2019, 09:16:32 PM »
Perhaps your download is corrupted - did you check the md5sum?

Offline The-Bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Can't load git
« Reply #2 on: January 02, 2019, 09:23:25 PM »
I did not, what's the command for that?

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14613
Re: Can't load git
« Reply #3 on: January 02, 2019, 09:39:40 PM »
Code: [Select]
$ md5sum -c git.tcz.md5.txt

Offline The-Bob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Can't load git
« Reply #4 on: January 02, 2019, 09:49:42 PM »
Yep, it was a corrupted file.  Reinstalled and it worked.  Thanks!