WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: "Download + Load" not working properly on TinyCorePure64?  (Read 10187 times)

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14640
Re: "Download + Load" not working properly on TinyCorePure64?
« Reply #15 on: October 07, 2016, 09:30:55 AM »
Ah - I think I see the problem...

the TinyCorePure64 iso contains the glib2 extension, which has been updated - the gtk3 extension is looking for library functions not available in the old version of glib2.

I updated the TinyCorePure64 iso in the repo - maybe you could download it and try again?

Offline pq5190362

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: "Download + Load" not working properly on TinyCorePure64?
« Reply #16 on: October 07, 2016, 09:44:54 AM »
Thx. But it still does not work with the new ISO.

Perhaps your iso download is corrupted?

Well, no, the old ISO matched the MD5 from the text file:

http://tinycorelinux.net/7.x/x86_64/release/TinyCorePure64-7.2.iso.md5.txt

But the new ISO does not...  :o ???

Downloaded the new ISO several times, but it does not match...

Did you also update the MD5 text file? Or is it still the old one?

BTW if only Xfbdev is loaded and running (and not Xorg-7.7), you will get this:
Code: [Select]
$ X -version
sh: X: not found

No no, with sudo X -version, it actually works and lists the xorg-server version, so seems like xorg-server is running after all.

I just tried using Xfbdev and abiword works fine, so I'm not sure what to suggest  :(

It's not just Abiword. I've also tried Firefox and Onboard.

The reason I booted up the 64-bit version actually is that I wanted to try out your new Onboard (virtual onscreen keyboard) extension  ;D.

But no app can be launched. Only the apps that are pre-installed are able to launch.

You can see the error message from Firefox in post #3.

Here's another attached screenshot with Onboard not launching:

 ???  :o
« Last Edit: August 15, 2021, 11:25:11 AM by Rich »

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14640
Re: "Download + Load" not working properly on TinyCorePure64?
« Reply #17 on: October 07, 2016, 09:46:46 AM »
what does this show:
Code: [Select]
$ ls /usr/local/lib/libgio*

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14640
Re: "Download + Load" not working properly on TinyCorePure64?
« Reply #18 on: October 07, 2016, 10:06:46 AM »
I found an error on the server - the TinyCorePure64-7.2.iso should be OK now...

Offline pq5190362

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: "Download + Load" not working properly on TinyCorePure64?
« Reply #19 on: October 07, 2016, 10:21:41 AM »
Now it works (with the latest ISO)  :).