WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: TinyCorePure64 v6.1 doesn't boot to X  (Read 3989 times)

Offline Uqbar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • A local host
TinyCorePure64 v6.1 doesn't boot to X
« on: March 11, 2015, 07:42:50 AM »
It just falls back to 80x25 terminal saying:

faikled in waitforX
Sent as ripples in the electromagnetic field. No single photon has been harmed in the process.

Offline nick65go

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
Re: TinyCorePure64 v6.1 doesn't boot to X
« Reply #1 on: March 11, 2015, 07:51:48 AM »
Hard to debug without more details. But... I happned to me recently, "same wait for X", it seams that a dependency was not fullfil. in my case flwm could not load because libxcb not loaded etc.

Maybe not incomplet libX11.dep file, but my ext2 needs fsck-it the file system..
The only sure way to debug is to load MANUALY the files+deps from your onboot.lst, do this in busybox shell. Enjoy!

Offline curaga

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10992
Re: TinyCorePure64 v6.1 doesn't boot to X
« Reply #2 on: March 11, 2015, 08:25:25 AM »
Can't reproduce, TinyCorePure 6.1 booted in Qemu worked fine.
The only barriers that can stop you are the ones you create yourself.

Offline Uqbar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
    • A local host
Re: TinyCorePure64 v6.1 doesn't boot to X
« Reply #3 on: March 11, 2015, 09:33:46 AM »
Can't reproduce, TinyCorePure 6.1 booted in Qemu worked fine.
I just did the same (64bit of course). It didn't work. QEMU+KVM and default graphics.
« Last Edit: March 11, 2015, 09:47:07 AM by Uqbar »
Sent as ripples in the electromagnetic field. No single photon has been harmed in the process.