WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: tty1 , tty2 on MICROCORE ??  (Read 1366 times)

Offline mbzadegan

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 33
tty1 , tty2 on MICROCORE ??
« on: September 13, 2010, 04:40:55 AM »
How i can switch to different tty on microcore ?

Offline curaga

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10221
Re: tty1 , tty2 on MICROCORE ??
« Reply #1 on: September 13, 2010, 05:30:51 AM »
alt-f2 # switch to tty2

Note that there is only one if you boot without the "multivt" bootcode.
The only barriers that can stop you are the ones you create yourself.

Offline mbzadegan

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 33
Re: tty1 , tty2 on MICROCORE ??
« Reply #2 on: September 13, 2010, 08:50:04 PM »
Thanks , But how can i enter this boot code ? :)

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12071
Re: tty1 , tty2 on MICROCORE ??
« Reply #3 on: September 13, 2010, 09:33:38 PM »
This depends on what you're booting from (cd, hd, usb stick, etc) and what you're booting with (grub, extlinux, lilo, etc).

You can either enter "multivt" when the boot process pauses for boot codes to be entered or add this to your boot loader configuration file (menu.lst, extlinux.conf, etc).