WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: Installation using Version 1.1  (Read 2118 times)

Offline kenkato

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 6
Installation using Version 1.1
« on: February 18, 2009, 08:16:54 AM »
Hello,

In the mist of my installation, I realized that I could not find the below directory as stated in the installation page:

"cp -p /usr/lib/grub/i386-pc/* /mnt/hda1/boot/grub/"

I tried find / -name 'grub' but the only grub I could find is the one I created inside /mnt/hda1. Could not find 'i386-pc' either. Can someone help me?

Thank you.

Offline mikshaw

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 368
Re: Installation using Version 1.1
« Reply #1 on: February 18, 2009, 09:27:40 AM »
Step 1: Obtaining cfdisk and GRUB via appbrowser

I'm guessing they should have ended step 1 with a sentence like "Repeat this process for grub-0.97-splash.tce"

Offline roberts

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7361
  • Founder Emeritus
Re: Installation using Version 1.1
« Reply #2 on: February 18, 2009, 11:49:53 AM »
Updated!
Thanks!
10+ Years Contributing to Linux Open Source Projects.

Offline kenkato

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 6
Re: Installation using Version 1.1
« Reply #3 on: February 19, 2009, 02:05:50 AM »
Hello,

 :o...IC. OK. I'll try that later. Thank you very much.

Offline kerpob

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 83
Re: Installation using Version 1.1
« Reply #4 on: February 19, 2009, 04:23:06 AM »
Don't feel bad - I missed that too.
eee user. From Xandros to Debian via Breeezy to TCL.

Offline kenkato

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 6
Re: Installation using Version 1.1
« Reply #5 on: February 21, 2009, 09:46:09 AM »
Yes, this solved my problem.

Thank you very much. :D