WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: extensions loaded on boot having missing deps are ignored  (Read 1709 times)

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2133
extensions loaded on boot having missing deps are ignored
« on: April 02, 2010, 07:28:25 AM »
in the past the tce-setup used to stop, now no.
For example I've in onboot.lst tc-ita but in my tce dir there is no glibc_gconv.
The system starts without showing the error
dCore user

Offline roberts

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7361
  • Founder Emeritus
Re: extensions loaded on boot having missing deps are ignored
« Reply #1 on: April 02, 2010, 08:35:33 AM »
Typically you should not have a broken system.  But, yes, it does not stop, when it did stop, then it was not easy to fix such a broken system, now, you can easily use appsaudit, check for missing dependencies and reboot.
10+ Years Contributing to Linux Open Source Projects.

Offline gerald_clark

  • TinyCore Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4254
Re: extensions loaded on boot having missing deps are ignored
« Reply #2 on: April 02, 2010, 08:40:06 AM »
That was a welcome change.  It was bear to fix when the wireless extensions wouldn't  load because an extension before 'w' had a problem.
No wired interface on the laptop.

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2133
Re: extensions loaded on boot having missing deps are ignored
« Reply #3 on: April 02, 2010, 08:54:53 AM »
but maybe some error message on the screen would be useful
dCore user

Offline roberts

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7361
  • Founder Emeritus
Re: extensions loaded on boot having missing deps are ignored
« Reply #4 on: April 02, 2010, 08:55:47 AM »
Use showapps boot code.
10+ Years Contributing to Linux Open Source Projects.

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2133
Re: extensions loaded on boot having missing deps are ignored
« Reply #5 on: April 02, 2010, 09:06:42 AM »
I don't agree, I don't want that, if there is an error the user must know
dCore user