WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: OS Running in RAM?  (Read 2064 times)

Offline jpeters

  • Restricted
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1017
OS Running in RAM?
« on: October 31, 2009, 02:10:43 AM »
Looks like even Barry Kauler (Puppy) is getting the bug:

"Yep, it works! booting is a bit slow, as everything loads into RAM. But, this is the direction that I am aiming Quirky -- a distro that runs in RAM only.

Hey, this is fun!"



Offline vinnie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1187
  • HandMace informatic works
Re: OS Running in RAM?
« Reply #1 on: October 31, 2009, 02:43:27 AM »
 ;D

Offline curaga

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10656
Re: OS Running in RAM?
« Reply #2 on: October 31, 2009, 03:50:59 AM »
initrd inside the kernel. IMHO not worth it, forcing you to rebuild the kernel every time you want to change a file.
The only barriers that can stop you are the ones you create yourself.