WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: Forum login  (Read 438 times)

Offline coreplayer2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2639
Forum login
« on: March 24, 2018, 07:58:00 PM »
Anyone else having difficulty logging in to this forum?

I’ve attempted to log in via Firefox and IE but am unable to log in with “Your session timed out while posting, please go back and try again”



Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline pq5190362

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
Re: Forum login
« Reply #1 on: March 24, 2018, 09:08:08 PM »
Same here.

But obviously you must know the solution to the problem, otherwise you could not have created this thread? Or did you login from another device which had your login saved? Anyway:

The solution to the problem is to use the dedicated login page:

http://forum.tinycorelinux.net/index.php?action=login

That way it works. Because the issue only occurs when using the two text fields for username and PW in the upper left corner of the page.
« Last Edit: March 24, 2018, 09:21:55 PM by pq5190362 »

Offline Rich

  • TinyCore Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5775
Re: Forum login
« Reply #2 on: March 24, 2018, 09:36:05 PM »
Hi pq5190362
... Or did you login from another device which had your login saved? ...
Well, if you look at the end of his post, it says:
Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline nimday

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
Re: Forum login
« Reply #3 on: March 24, 2018, 09:54:23 PM »

The solution to the problem is to use the dedicated login page:

http://forum.tinycorelinux.net/index.php?action=login

That way it works. Because the issue only occurs when using the two text fields for username and PW in the upper left corner of the page.

Thanks.

Offline coreplayer2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2639
Re: Forum login
« Reply #4 on: March 24, 2018, 11:33:30 PM »
YAY!!  am back ;p

thanks for the heads up on the login feilds   Yes I was indeed using the top left login feilds

Offline PDP-8

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 242
Re: Forum login
« Reply #5 on: March 25, 2018, 01:35:30 PM »
I had the same issue, but figure it out after a few days...

The problem was that I had formerly always used the username and password boxes under the "Did you miss your activation email?" well after being a registered user.

That no longer works for login of already-registered users, and seems to be reserved for new members needing to enter their initial registration activation.

So now I just use a login-link which takes me to a small window which works as an already established user.

Took me a few days of head scratching. :)


cat -v Considered Harmful  -- Rob Pike

Offline curaga

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9806
Re: Forum login
« Reply #6 on: March 26, 2018, 04:19:31 AM »
Top left fields should be fixed now.
The only barriers that can stop you are the ones you create yourself.

Offline coreplayer2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2639
Re: Forum login
« Reply #7 on: March 26, 2018, 09:25:39 AM »
It is fixed thanks  ;D