WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: CorePlus 9.0 tce-load -i won't load dependencies.  (Read 219 times)

Offline Thedarkb1

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 2
CorePlus 9.0 tce-load -i won't load dependencies.
« on: March 06, 2018, 01:34:25 PM »
It just reports "dependency.tcz not found" and never installs them, I have a network connection and a mirror selected, the packages run fine when I download the deps via the app browser. It occurs on my IBM T41p and in two virtual machines, it worked perfectly in core 8.0.

Offline polikuo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 287
Re: CorePlus 9.0 tce-load -i won't load dependencies.
« Reply #1 on: March 06, 2018, 05:34:11 PM »
Try updating the dependencies and reboot.

Code: [Select]
tce-audit updatedeps
tce-audit fetchmissing
tce-update
« Last Edit: March 06, 2018, 05:37:07 PM by polikuo »

Offline coreplayer2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2608
Re: CorePlus 9.0 tce-load -i won't load dependencies.
« Reply #2 on: March 06, 2018, 07:24:28 PM »
It makes one wonder where the original extensions came from?  maybe installed manually?  maybe there's no extension.tcx.dep file either??   if they had been installed using tce-ab, tce-load -wi or APPs then it's hard to imagine the deps would not be installed correctly..   :-\

Offline Thedarkb1

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 2
Re: CorePlus 9.0 tce-load -i won't load dependencies.
« Reply #3 on: March 07, 2018, 12:36:19 PM »
Sorry, was on the wrong partition.