WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: Video driver problem  (Read 10068 times)

Offline pq5190362

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: Video driver problem
« Reply #30 on: June 22, 2016, 06:42:43 AM »
As per:
Quote
Version bumped to 0.4.901
This version is Version 0.5 RC2 (Release Candidate 2). If there
are no major regressions from Version 0.3.3 or 0.4.0, this version
will be released as Version 0.5 shortly.

..maybe it's better to wait a day or two for 0.5?

Yes, might be a good idea.

I installed system again an every thing works well now.

But you are using VGA now and DVI still does not work, right?

Offline Hampelmann91

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 25
Re: Video driver problem
« Reply #31 on: June 22, 2016, 11:54:40 PM »
Quote
But you are using VGA now and DVI still does not work, right?
Yes, that is right.

Offline pq5190362

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: Video driver problem
« Reply #32 on: July 06, 2016, 02:51:01 PM »
As per:
Quote
Version bumped to 0.4.901
This version is Version 0.5 RC2 (Release Candidate 2). If there
are no major regressions from Version 0.3.3 or 0.4.0, this version
will be released as Version 0.5 shortly.

..maybe it's better to wait a day or two for 0.5?

xf86-video-openchrome 0.5 has been released now, see:

https://cgit.freedesktop.org/openchrome/xf86-video-openchrome/log/?showmsg=1
https://lists.freedesktop.org/archives/openchrome-devel/2016-July/002889.html
http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=OpenChrome-0.5-Released

 ;)

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10109
Re: Video driver problem
« Reply #33 on: July 07, 2016, 01:59:08 AM »
posted to x86 repo

Offline Hampelmann91

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 25
Re: Video driver problem
« Reply #34 on: July 19, 2016, 03:02:40 AM »
Thank You!  :)

Offline pq5190362

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
Re: Video driver problem
« Reply #35 on: August 03, 2016, 02:23:42 PM »
Thank You!  :)

Is DVI working for you now with xf86-video-openchrome 0.5?

Offline Hampelmann91

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 25
Re: Video driver problem
« Reply #36 on: August 25, 2016, 11:19:55 PM »
Sorry,
it's not possoible for me to check this at present.  :(
Because system is running and I wont stop it.

Offline jrk24

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 2
Re: Video driver problem
« Reply #37 on: August 01, 2018, 06:59:18 AM »
I know this is an old thread and I'm new to TinyCore, but I am wondering if there are any plans to package the openchrome video driver for version 9.0. I have a bunch of Wyse Xeniths I would like to utilize. If not, any guidance on how to help package it would be appreciated.
Thanks!

Offline Juanito

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10109
Re: Video driver problem
« Reply #38 on: August 03, 2018, 04:59:31 AM »
xf86-video-openchrome posted

Offline jrk24

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 2
Re: Video driver problem
« Reply #39 on: August 03, 2018, 11:10:24 AM »
Wow, thanks! You're awesome!