WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: brasero don't start  (Read 1513 times)

Offline Onyarian

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 337
brasero don't start
« on: September 06, 2014, 02:52:56 AM »
Hi

I'm working with ub-dCore-trusty. It goes fine with a lot of .sce I created, but I have some troubles with brasero.

I importsce brasero and created brasero.sce, when I loadsce brsero and execute brasero this is the error:

Quote
tc@ubt-dC5x-ordjd:~$ brasero

(brasero:27436): GLib-GIO-ERROR **: Settings schema 'org.gnome.brasero.config' is not installed

Trace/breakpoint trap
tc@ubt-dC5x-ordjd:~$

Thanks, and I am very very happy with this trusty version!
 (I think this error is happen in the dCore version also)

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9707
Re: brasero don't start
« Reply #1 on: September 06, 2014, 04:06:15 AM »
Try issuing this command first:

/usr/local/postinst/libglib2.0-0 trigger

And see if that helps. 

Offline Onyarian

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 337
Re: brasero don't start
« Reply #2 on: September 06, 2014, 04:56:35 AM »
Yes!, with:

sudo /usr/local/postinst/libglib2.0-0 trigger

and then:

brasero

now works!

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9707
Re: brasero don't start
« Reply #3 on: September 06, 2014, 06:05:23 AM »
Great, I'll put that in the startup script.

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2135
Re: brasero don't start
« Reply #4 on: November 19, 2015, 12:24:18 AM »
startup entry still missing.
dCore user

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9707
Re: brasero don't start
« Reply #5 on: November 19, 2015, 06:15:10 AM »
Done.

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2135
Re: brasero don't start
« Reply #6 on: November 20, 2015, 01:50:19 AM »
Thanks, works now.
dCore user