WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: opengl on e17  (Read 1592 times)

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2126
opengl on e17
« on: February 17, 2014, 10:04:36 AM »
Hi
I've tried on many pcs but I always get the e17 warning that opengl is not working
dCore user

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9643
Re: opengl on e17
« Reply #1 on: February 17, 2014, 05:42:32 PM »
Wish I could help, but I don't use opengl.

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2126
Re: opengl on e17
« Reply #2 on: March 13, 2014, 01:11:19 AM »
may  I ask u why?
dCore user

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9643
Re: opengl on e17
« Reply #3 on: March 13, 2014, 09:58:10 AM »
I would be using Xvesa if it were an option, but instead I just use the basic Xorg setup.  It works well enough for me.

Offline jls

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2126
Re: opengl on e17
« Reply #4 on: March 15, 2014, 01:34:48 PM »
 but if one uses xorg-all  and graphics-3.8.13-tinycore with let's say an intel gpu the opengl engine should be available, no?
dCore user

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9643
Re: opengl on e17
« Reply #5 on: March 16, 2014, 06:16:45 AM »
I'll see when I get in tonight.

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9643
Re: opengl on e17
« Reply #6 on: March 17, 2014, 04:27:48 PM »
I did try to enable opengl, but my video cards are too old.