WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: wine not working  (Read 2330 times)

Offline uggla

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 438
wine not working
« on: September 19, 2013, 08:44:35 AM »
I load wine as part of my mydesktop megapackage. Running winecfg32 gives me /usr/bin/winecfg32: exec: line 52: wine: not found. Running wine32 gives me sh: wine32: not found. Using dcore rc2

Offline netnomad

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1027
Re: wine not working
« Reply #1 on: September 19, 2013, 09:01:34 AM »
hi uggla,

btw
would you give me a hint how to make a mydesktop-megapackage?

thank you for your help.

Offline uggla

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 438
Re: wine not working
« Reply #2 on: September 19, 2013, 09:25:03 AM »
hi uggla,

btw
would you give me a hint how to make a mydesktop-megapackage?

thank you for your help.
It's really simple, list all packages in a file and then run import -f filename

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9659
Re: wine not working
« Reply #3 on: September 19, 2013, 03:03:14 PM »
I added bash to wine's dependencies as /usr/bin/wine32 is a bash script.  Please re-import and test.

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9659
Re: wine not working
« Reply #4 on: September 19, 2013, 04:42:56 PM »
Added a necessary startup script to wine-bin to let winecfg work.  Reimport if you have already imported for the fix in the previous post.

Offline uggla

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 438
Re: wine not working
« Reply #5 on: September 20, 2013, 09:40:49 AM »
winecfg32 is still not working, seems it's looking for wine instead of wine32.

Offline Jason W

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9659
Re: wine not working
« Reply #6 on: September 20, 2013, 04:45:29 PM »
My bad, uploaded startup script to wrong directory.  Please re import and winecfg should work.