WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: captcha [fixed]  (Read 986 times)

Offline teliot

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 4
captcha [fixed]
« on: April 03, 2012, 05:08:03 PM »
the verification captcha letters are horrid on this site. atleast the letters dont change much while the background does, but sometimes that dosent help either. i went through 3 sets of letters just on registration.

when i try to search or register or login on my windows computer to the forums i get an error page. anti micro$hit much?

Error 403

We're sorry, but we could not fulfill your request for /index.php?action=login2 on this server.

You do not have permission to access this server. Before trying again, close your browser, run anti-virus and anti-spyware software and remove any viruses and spyware from your computer.

Your technical support key is: 322f-c899-b40c-8ddc

You can use this key to fix this problem yourself.

If you are unable to fix the problem yourself, please contact the WEBMA5TER and be sure to provide the technical support key shown above.
« Last Edit: April 07, 2012, 04:06:01 AM by teliot »

Offline gerald_clark

  • TinyCore Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4254
Re: captcha
« Reply #1 on: April 03, 2012, 10:23:00 PM »
Delete your forum.tinycorelinux.net cookies.

Offline gutmensch

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 606
  • I can make it disappear, have no fear!
    • remembrance blog
Re: captcha
« Reply #2 on: April 04, 2012, 06:52:18 AM »
The 403 comes from bad behavior mod... additionally he tends to be rude when the registration doesn't work for multiple times. Feel free to PM me your IP address and I can check better what went wrong. Btw. I'm agreeing that the captcha is sometimes unreadable, but it's a builtin SMF feature - I can only turn it off completely or make it totally bot-friendly. *shrugs*
If I seem unduly clear to you, you must have misunderstood what I said. (Alan Greenspan)

Offline teliot

  • WikiUser
  • *
  • Posts: 4
Re: captcha
« Reply #3 on: April 07, 2012, 04:05:44 AM »
the issue went away. thanks :)