WelcomeWelcome | FAQFAQ | DownloadsDownloads | WikiWiki

Author Topic: Xprogs tce bug: aterm issue resoved on the latest version  (Read 1338 times)

Offline paskali

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
Xprogs tce bug: aterm issue resoved on the latest version
« on: December 24, 2011, 10:19:48 AM »
hi all, aterm version included on Xprogs (1.00.01) has a bug, it does not recognize dead keys if loaded us-intl layout in Xorg. It seems to be resolved in the 1.0.1 aterm latest version. I will try to update Xprogs, as well as i call you to make the same.

Offline curaga

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10294
Re: Xprogs tce bug: aterm issue resoved on the latest version
« Reply #1 on: December 25, 2011, 05:58:39 AM »
AFAIK that is the same version?
The only barriers that can stop you are the ones you create yourself.

Offline paskali

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
Re: Xprogs tce bug: aterm issue resoved on the latest version
« Reply #2 on: December 25, 2011, 07:47:52 AM »
AFAIK that is the same version?

it seems the same but some debian users have patched and rebuild it. I have not yet tried but may be good idea to put in ¨our¨ Xprogs the binary of debian package.


Offline curaga

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10294
Re: Xprogs tce bug: aterm issue resoved on the latest version
« Reply #3 on: December 25, 2011, 08:43:19 AM »
Our general policy is to not use binaries if at all possible. Will take a look at the Debian patches for aterm.
The only barriers that can stop you are the ones you create yourself.

Offline roberts

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7361
  • Founder Emeritus
Re: Xprogs tce bug: aterm issue resoved on the latest version
« Reply #4 on: December 28, 2011, 08:25:03 PM »
Thanks to Curaga, a patched aterm will be forthcoming.
10+ Years Contributing to Linux Open Source Projects.