Tiny Core Linux

Tiny Core Base => TCB Bugs => Topic started by: hjkl on December 07, 2008, 07:05:36 PM

Title: Aterm: Cannot set locale
Post by: hjkl on December 07, 2008, 07:05:36 PM
Could you open a terminal on TinyCore and type 'aterm' to start Aterm?
I get a message saying, "aterm: Cannot set locale."
Typing
export LANG="C"
seems to fix it.  I don't know if it's a bug.

Thank you.
Title: Re: Aterm: Cannot set locale
Post by: ^thehatsrule^ on December 07, 2008, 08:05:57 PM
Probably is: `locale -a` lists C and POSIX off a fresh boot.
Title: Re: Aterm: Cannot set locale
Post by: hjkl on December 07, 2008, 09:02:23 PM
Thanks for the reply.  Yes, 'locale -a' on my DSL-2.0 shows C and POSIX.
My DSL does not give the "aterm: Cannot set locale" message.