Tiny Core Base > TCB Talk

Solved - Claws Mail Send

(1/1)

hashigodan:
Since there seems to be no Claws Mail forum, I've come to y'all.
My ISP is att.net.
I installed Claws Mail and am able to receive mail.
But when I send, I get:

ERROR
An error happened during SMTP session.
Use :Send queued message: from the main window to retry.

VIEW LOG
* Connecting to SMTP server: smtp.att.yahoo.com ...
[11:23:35] SMTP< 220 smtp108.sbc.mail.bf1.yahoo.com ESMTP
[11:23:35] ESMTP> EHLO crunchbang
[11:23:35] ESMTP< 250-smtp108.sbc.mail.bf1.yahoo.com
[11:23:35] ESMTP< 250-AUTH LOGIN PLAIN XYMCOOKIE
[11:23:35] ESMTP< 250-PIPELINING
[11:23:35] ESMTP< 250 8BITMIME
[11:23:35] ESMTP> AUTH LOGIN
[11:23:36] ESMTP< 334 VXNlcm5hbWU6
[11:23:36] ESMTP> [USERID]
[11:23:36] ESMTP< 334 UGFzc3dvcmQ6
[11:23:36] ESMTP> [PASSWORD]
[11:23:36] ESMTP< 530 Access denied
** error occurred on SMTP session
*** Error occurred while sending the message:
530 Access denied

Suggestions?

Thanks in advance.

curaga:
The error message is pretty clear, you have a wrong password/username. Alternatively your mail server may require some other authentication type.

tinypoodle:

--- Quote from: hashigodan on April 05, 2012, 08:25:05 AM ---Since there seems to be no Claws Mail forum, I've come to y'all.

--- End quote ---

FWIW, there is a #claws IRC support channel on freenode.net.

hashigodan:
Curaga - Thanks for your reply.
Since I can receive mail,
my login and password
should be correct, right?
I think your 2nd suggestion is correct.
The probable issue is my smtp server requires
some other authentication thingy.
AT&T seems to be a bit more complicated
than any other ISP I used over the past
15+ years in 3 countries.

TinyPoodle - Thanks for your info.
Didn't find a forum, but I did
subscribed to the Claws Mail mailing list.
Hopefully someone there knows
how to setup Claws w/ an att.net account.

Thanks friends

hashigodan:
Boy do I feel stupid.
My send login was incomplete.
Now all is well.

Thanks to all

Navigation

[0] Message Index

Go to full version