Off-Topic > SCM EXtensions

Asunder scm Bug Feedback

(1/3) > >>

SamK:
Ripping
Rip to wav
Successfully rips to wav file
Rip to mp3
Fails to create mp3

Load local lame.tcz via AppBrowser

Rip to mp3
Successfully rips to mp3 file

It seems that the scm cannot find/use lame

Edit - Omitted the following

Error on Startup
When starting via the terminal

--- Code: ---asunder

(asunder:1765): Gtk-WARNING **: Could not find the icon 'drive-removable-media'. The 'hicolor' theme
was not found either, perhaps you need to install it.
You can get a copy from:
        http://icon-theme.freedesktop.org/releases
--- End code ---


Lockup
During every test session, but after differernt periods of use, the app will lock and also present blank areas of the app window, requiring to be xkilled.  No error messages are received.
   
   

Jason W:
It works here for me creating mp3's, I remember working on this issue this week, perhaps the extension needs updating.  My md5 of my asunder.scm is this:

37aa8b50fb12c0cf6a23ce8e98b121d0  asunder.scm

That hicolor icon warning is very common for gtk2 apps, and all the asunder icons seem to be working.  I have not seen any lockups though.

SamK:

--- Quote from: Jason W on March 13, 2012, 04:25:19 PM ---It works here for me creating mp3's, I remember working on this issue this week, perhaps the extension needs updating.  My md5 of my asunder.scm is this:

37aa8b50fb12c0cf6a23ce8e98b121d0  asunder.scm

I have not seen any lockups though.
--- End quote ---
Your and my md5s match.


Locking
The reported of locking was incorrect.  It turns out that Asunder was running extremely slowly, taking minutes to complete simple tasks such as ticking/unticking a CD track or opening the preferences menu.  This was eventually monitored using top.  While Asunder was slow running the CPU cycles were consistently below 5% and RAM consistenly had in excess of 800MB available.  It is only Asunder that runs slowly.  Other apps can be used as usual without any reduction in response time during an Asunder go-slow.


Ripping
Although it is not practical to use the scm presently the following tests were conducted without loading lame.tcz
Rip to wav=OK
Rip/encode to flac=OK
Rip/encode to ogg=OK
Rip/encode to mp3=Fail

Re-rip/encode same files to mp3 after loading lame.tcz
Results:
Rip/encode to mp3=OK
   

Jason W:
Ok, I did not have lame installed and it still worked, but I will retest.

SamK:
Any news on this?

The symptoms are consistently observed in the following test environment
onboot.lst

--- Code: ---Xvesa.tcz
Xprogs.tcz
kmaps.tcz
jwm.tcz
--- End code ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version